banner-elscatala-817x88px
“Sacralis” de Joan Ill, a la galeria L&B Contemporary Art

Exposicions

“Sacralis” de Joan Ill, a la galeria L&B Contemporary Art

bonart barcelona - 01/12/17
Eude, genericNial nou-180x178
La galeria L&B Contemporary Art (carrer Àlaba, 58) acull l’exposició Sacralis de Joan Ill, es del 30 de novembre fins al 3 de febrer de 2018.

L’interès principal d'Ill (Barcelona, 1954) se centra en la investigació sobre els límits de la pintura, i de forma particular sobre el treball de la llum i la transparència. A la seva última sèrie Sacralis, és l’eliminació de qualsevol forma de representativitat allò que dóna sentit a l’obra. Una obra produïda amb materials austers –fusta, pintura i tela- on el llenguatge habitual de l’artista i el seu interès per anar més enllà dels límits de la pintura, pretenen fer-nos transcendir de nosaltres mateixos per uns instants i endinsar-nos en un silenci místic.

La sèrie sorgeix durant la visita a una església barroca del sud de Franca. Aquest lloc carregat d’espiritualitat és el punt de partida d’un treball en el que l’artista integra nous formats i tonalitats.

“Des de sempre m’ha agradat visitar esglésies per un interès estètic. No són les imatges religioses les que em criden l’atenció, el que m’atrau és la voluntat d’emmarcar l’espiritualitat d’aquests llocs on els silencis són tan diversos. Amb Sacralis la meva idea és intentar captar aquest espai de silenci carregat de contingut”.

Et poden
Interessar
...

817x68