FCC-Segell-banner4
El 12 de juny obre les portes el Museu Picasso

Notícies

El 12 de juny obre les portes el Museu Picasso

bonart barcelona - 04/06/20
Eude, genericNial nou-180x178
El Museu Picasso torna a obrir les portes el dia 12 de juny i ho fa després d'haver treballat intensament en l'adequació de les instal·lacions per tal de garantir la seguretat dels usuaris durant la visita. Amb l'objectiu d'oferir una visita agradable i confortable s'inaugura un nou espai d'acollida amb el nom "Cuidem el Museu i et cuidem a tu" on el visitant podrà preparar amb tranquil·litat el recorregut recomanat i les obres destacades. En aquests moments de reflexió s'ha tingut també molt present la identitat del Museu; les obres de Picasso de la col·lecció són un llegat únic i molt valuós que faciliten el coneixement de l'etapa de formació i eclosió de Picasso, i és un llegat que pertany a la ciutat de Barcelona.

Atenent els requeriments marcats per les autoritats sanitàries, el Museu Picasso ofereix la visita a la col·lecció permanent reduint un terç l'aforament previst per a cadascuna de les seves sales i espais públics. A més, desinfecta amb periodicitat els espais i les superfícies o punts de contacte freqüents per garantir al màxim la protecció de tothom. S'han instal·lat al llarg del recorregut cartells informatius que ajuden al visitant a garantir una visita segura i saludable.

Fins al 30 de juny el Museu Picasso fa extensible la tarifa reduïda a totes les persones que hi accedeixin a un preu únic de 7 €. Es recomana al visitant que compri les entrades en línia a través de la web del Museu. Es manté la gratuïtat dels dijous de 17 a 21 hores i del primer diumenge de mes i s'allarga l'horari de visita de dimarts a diumenge d'11 a 21 hores per a garantir l'accés esglaonat.

La reobertura està marcada per la mostra temporal dedicada a l'objecte surrealista Jamais [Mai] d'Óscar Domínguez prevista per mitjans de juliol.

Et poden
Interessar
...

thumbnail_Xarxes_Fons_d'Art_Banner_2022