FCC-Segell-banner4
El Museu Würth presenta \

Exposicions

El Museu Würth presenta "Chromosaturation, 1965/2017"

bonart agoncillo - 06/12/17
thumbnail_BANNER BONART (2)Banner_bonart_Espai_del_Peix_OCT21_AW
L'obra convidada és un projecte del Museu Würth la Rioja que pretén donar continuïtat al plantejament conceptual i formal de l'exposició principal, aprofundint en aspectes als quals no arriba l'exposició, i obrint possibilitats al diàleg entre artistes, tendències i metodologies. L'obra convidada és una oportunitat de mirar cap a altres sensibilitats estètiques i de traçar ponts entre els diferents àmbits de la pràctica artística.

L'exposició en curs Tot és moviment, Op Art i Art Cinètic a la Col·lecció Würth mostra les diferents formes en què l'art abstracte del segle XX va explorar el moviment i el va introduir com una part consubstancial del seu desenvolupament teòric. En col·laboració amb la Creu-Deu Art Foundation (www.cruzdiezartfoundation.org), el museu exposarà a partir del 2 de gener de 2018 Chromosaturation, 1965/2017 que serà sens dubte una de les activitats més destacades del Festival Escenari de Cultures Contemporànies Actual 2018.

Donada la rellevància de l'obra, aquesta no només estarà en exposició durant el Festival Actual, sinó que es mantindrà oberta al públic fins al 2 d'abril del 2018, coincidint amb la data de clausura de l'exposició principal del museu Tot és moviment, Op art i art Cinètic a la Col·lecció Würth.

Chromosaturation, 1965/2017 és un ambient artificial compost per tres cambres de color, una vermella, una verda i una altra blava, que submergeixen al visitant en una situació monocroma absoluta. Aquesta experiència origina pertorbacions a la retina, habituada a percebre simultàniament àmplies gammes de colors. Chromosaturation, 1965/2017, pot actuar com a detonant activant en l'espectador la noció del color com a situació material, física, que succeeix en l'espai sense l'ajuda de la forma i fins i tot sense cap suport, independentment de les convencions culturals.

Et poden
Interessar
...

Torrent_Pagès_Banner