banner-elscatala-817x88px
Centre Párraga explora els records fotogràfics de Xavier Bobés

Notícies

Centre Párraga explora els records fotogràfics de Xavier Bobés

bonart múrcia - 07/12/17
Baner_HaPicasso_Bonart_360x356180x180
El Centre Párraga de la Regió de Múrcia, dependent de la Conselleria de Turisme, Cultura i Medi Ambient, acull del 13 al 16 de desembre la representació en diferents sessions de 'Coses que s'obliden fàcilment', de Xavier Bobés, una introspecció als records fotogràfics de l'autor. L'espectacle està destinat a grups de sol cinc espectadors per passi, amb els quals Bobés manté una tertúlia al final de la seva intervenció.

Xavier Bobés es converteix durant la representació en el guia d'un viatge pel temps i la memòria i per paisatges coneguts però vistos des de diferent manera, acompanyat de caixes antigues, fotografies i música.

L'autor explica els seus problemes de memòria des d'una experiència autobiogràfica i els buits importants que va començar a patir la seva mare, el que li va inspirar a crear aquesta intervenció. L'obra ha obtingut, entre d'altres reconeixements, el de la Crítica Barcelona 2015 al millor espectacle de teatre de noves tendències i el de millor espectacle del Festival Internacional 'Be Festival 2016', de Birmingham (Regne Unit).

Et poden
Interessar
...

banner-pablito