Visites Palau Moja_1280x150

Exposicions

Futurs possibles arriben a Casal Solleric

Futurs possibles arriben a Casal Solleric
bonart palma - 16/12/17
El Casal Solleric de Palma, passeig del Born 27, estrena les exposicions “Video Asia” comissariada per Susana Sanz i “Il Futuro non è ciò che era” de Nacho Martín Silva.

Video-Asia planteja amb 10 vídeos la primera exposició de video-art asiàtic a Espanya amb artistes emergents que connecten la tecnologia i el món artesanal. L’espai Box 27 es consolida amb una peça pictòrica del madrileny Nacho Martín Silva que “desfigura” una imatge creant una peça inquietant

Per una banda, el Casal Solleric acollirà fins el proper 28 de gener l’exposició “Video Asia. 10 vídeos para repensar una década de imágen en movimiento” comissariada per Susana Sanz. Sanz ha explicat que exposició “ és la primera exposició de video-art asiàtic que es fa a Espanya” i ha detallat que els artistes que presenten els seus vídeos són artistes “emergents”. “Connecten el món de la tecnologia amb el món manual i artesanal, reivindiquen el retorn a allò tradicional”, ha dit.

Els artistes xinesos que presenten vídeos reivindicatius són els següents: Chen Chien-jen, Yao Jui-Chung, Ju Anqui, Ding Shiwei, Guoxi, Hsu Che-yu, Cheng Ran, Su Hui-yu, Hou Hsiao-hsien i Ma Haijiao

La mostra es complementarà amb una taula rodona al mes de gener sobre el videoart asiàtic i, a més, es complementa amb la mediació cultural amb l’Asocicación Balear Amistad China (ABAC), que avui també ha estat present a la inauguració d’aquesta mostra.

El projecte “Il futuro no è ciò che era” de Nacho Martín Silva i comissariat per Tolo Canyelles que estarà exposat al Box 27 fins el proper 18 de març. L’artista madrileny ha explicat durant la roda de premsa que ha creat una peça per aquest espai que parla de la “incertesa de l’individu”. “Volia transformar aquest espai en una càpsula del temps en la que viatges i quan arribes ja no ets el mateix”, ha dit. El comissari de la mostra, Tolo Canyelles, ha afegit que aquesta mostra parteix d’una figura banal que és una pastoreta, que ha de viatjar en una càpsula de teletransportació i arriba amb interferències. “La figura està d’esquena i crea una imatge inquietant i pertorbadora”, ha afegit.

A la imatge, Nacho Martín Silva i Tolo Canyelles.
180x180-catEude, generic

Et poden
Interessar
...