FCC-Segell-banner4
Presentació \

Notícies

Presentació "El meu millor no amic" a l'Espai Eat Art

bonart banyoles - 21/12/17
Nial nou-180x178Banner_bonart_Espai_del_Peix_OCT21_AW
L’Unai i l’Amaia, uns nens molt aventurers, volen fer-se amics d’en Charlie, un cocodril que viu al nord d’Austràlia. Però aviat descobriran que això no és possible. Aquest és el fil conductor del conte El meu millor no amic, que es presentarà el dia  23 de desembre a les 11 h a l’Espai Eat Art, de la Fundació Lluís Coromina, amb presència de l’autora, l’il·lustrador i els dos nens protagonistes: l'Unai i l'Amaia Canela.

Meritxell Margarit, que actualment viu a Banyoles, va fer la volta al món amb tota la família buscant animals amenaçats. Dels viatges, en van sortir una sèrie d’històries fantàstiques que reflecteixen part de les seves aventures amb la seva parella i els seus dos fills. El meu millor no amic és el primer conte que la Meritxell ha escrit per a aquest nou projecte, i està il·lustrat per Marc Currià, un artista banyolí amant de la natura i de l’experimentació amb diferents tècniques pictòriques. Les il·lustracions, d’un intens cromatisme, presenten de forma realista els escenaris per on es mou el cocodril Charlie (boscos subtropicals, manglars i estuaris de la península de Cape York, a Austràlia) així com altres espècies que comparteixen hàbitat amb ell. El conte obre l’oportunitat d’aprendre un munt de coses sobre els cocodrils marins i sobre el lloc on viuen, i també saber que la diferència és un valor que cal respectar i promoure.

El meu millor no amic és el primer volum d’una col·lecció de contes basada en el contingut de la pel·lícula documental El viatge de l’Unai (Andoni Canela, 2016). En aquesta col·lecció hi haurà 7 volums, cada un d’ells dedicat a un dels animals que surten a la pel·lícula: el cocodril marí, el calau bicorne, el llop ibèric, el bisó americà, el puma, el pingüí rei/papua i l’elefant del desert.

Et poden
Interessar
...

970x250_appec2021