M-CCX-TESLA-Banner-817x68px-CAT
ACVIC reobre dijous 18 de juny amb dues exposicions noves

Exposicions

ACVIC reobre dijous 18 de juny amb dues exposicions noves

bonart vic - 10/06/20
Banner_bonart_Espai_del_Peix_OCT21_AWthumbnail_Centre Pere Planas nou 2021
Dijous 18 de juny, ACVIC inaugura les primeres exposicions després de la reobertura. A poc a poc, el centre torna a la normalitat amb la posada en marxa de les exposicions "Un minut de silenci", que forma part del cicle de ceramistes, i la tercera entrega de la sèrie protagonitzada per fotoperiodistes i escriptors "Relats fotogràfics". "És un goig tornar a preparar l'obertura de noves exposicions i veure com progressivament anem recuperant l'activitat al centre en tots els sentits", opina Anton Granero, director d'ACVIC.

L'exposició “Un minut de silenci”, a càrrec de la ceramista Rosa Garcia, dóna continuïtat al cicle sobre ceràmica que ha inclòs ACVIC a la seva programació aquest any i que es va estrenar amb l'artista Carme Collell. En l'exposició, Garcia mostra tot un seguit d'"elements que simbolitzen els mals que s’han enrocat en l’estructura social", com escriu la poeta Núria Armengol, i que plantegen "el perquè de la violència intrafamiliar i en especial el de la violència contra la dona". ACVIC també estrena la tercera fotografia de gran format que s'exhibirà a l'Aparador dins de la sèrie "Relats fotogràfics". En aquest cas, la imatge serà del fotoperiodista Pere Tordera, que treballa al diari Ara, amb el títol de "Llits", realitzada al 2018 i que mostra els llits on viuen i dormen un grup d'immigrants romanesos a la Ronda Litoral de Barcelona.

Per garantir les mesures d'higiene i seguretat decretades pel Covid-19, les exposicions no comptaran amb un acte d'inauguració pròpiament sinó una obertura, el mateix dia 18 a les 7 de la tarda, que inclourà uns breus parlaments a l'espai exterior. A partir d'aquí, s'establiran torns de visita a les exposicions, d'entre 3 i 4 persones, per tal d'evitar qualsevol aglomeració i poder mantenir les distàncies de seguretat entre els assistents. Ambdues exposicions es podran veure fins al 25 de juliol, conjuntament amb l’exposició “En el nom de la mare, en el nom de la terra” a cura d’Assumpta Bassas.

A la imatge, foto de la sèrie "Llits" de Pere Tordera, que es pot veure a l'ACVIC.

Et poden
Interessar
...