FCC-Segell-banner4
#Beforeandafterart. O com artistes i nens transformen creativament l’Hospital del Mar

Notícies

#Beforeandafterart. O com artistes i nens transformen creativament l’Hospital del Mar

bonart barcelona - 27/12/17
Nial nou-180x178BONART 180 X 180 PX_
Sota la certesa que la creativitat és una potent eina terapèutica, els artistes barcelonins Lara Costafreda i Alexis Bukowski s’han traslladat a l’Hospital del Mar per transformar, juntament amb els nens atesos, les parets del passadís de pediatria en autèntiques obres d’art.

Els murals han agafat de referència l’ambient marítim, i gràcies als artistes i als nens l’hospital s’ha convertit en un espai inspirador i ple de color. L’activitat, impulsada per la plataforma TheCreativeNet amb el recolzament del’startup Drivy, va nèixer amb l’objectiu, per una banda, d’apropar el món de l’art als més petits i, per l’altra, sumar-se a la campanya de conscienciació de la Marató de TV3 sobre malalties infeccioses.

En paraules de Dra. López Vílchez, Responsable del Servei de Pediatria, “vam estar molt contents de rebre aquesta iniciativa. Els nostres petits pacients agraeixen participar en accions d’aquest tipus, que permeten canviar el seu dia a dia a l’hospital”.

A més, amb la voluntat d’incrementar i augmentar la notorietat i l’aportació, sota el hashtag #beforeandafterart, l’acció tindrà continuïtat a través de les xarxes socials durant tot el mes de desembre, sumant-se també a la causa diferents personalitats del món de la cultura i de la creativitat. Tanmateix, al llarg d’aquest mes, per a cada usuari que faci reserva amb el codi DRIVY-MARATÓ (10€ de descompte per a l’usuari) es destinaran uns altres 10€ per recolzar la campanya solidària.

Et poden
Interessar
...

817x88-HISTÒRIES-DE-L'ART-