FCC-Segell-banner4
L\'exposició sobre Alphonse Mucha amplia els seus horaris per Nadal

Exposicions

L'exposició sobre Alphonse Mucha amplia els seus horaris per Nadal

bonart madrid - 28/12/17
Banner_bonart_Espai_del_Peix_OCT21_AWBanner-Resonancias-180x180px_v1-cat
Després de dos mesos oberta al públic, la mostra sobre Alphonse Mucha que Arthemisia presenta al Palau de Gaviria ha rebut ja més de 50 000 visitants. La mostra, dedicada a les icòniques figures femenines plenes de sensualitat de l'artista txec, considerat com l'inventor de l'Art Nouveau, romandrà oberta fins al proper 25 febrer.

Es tracta d'una àmplia retrospectiva amb més de 200 obres pertanyents a la Mucha Trust Collection, organitzada i produïda per Arthemisia en col·laboració amb la Fundació Mucha i comissariada per Tomoko Sato, conservadora d'aquesta fundació des de 2007.

La mostra al Palau de Gaviria analitza el desenvolupament de la carrera d'Molta i les metes d'un artista polièdric i visionari. L'espai expositiu està dividit en sis seccions que pretenen mostrar els diferents aspectes de la personalitat de l'artista txec: bohemi, creador d'imatges per al gran públic, cosmopolita, místic, patriota i filòsof. Per fer front a la gran demanda de públic que la mostra ha experimentat el Palau de Gaviria ampliarà el seu horari durant les festes de Nadal. Els dies 26 de desembre i 1 i 6 de gener l'exposició romandrà oberta de 10 a 21h. D'altra banda durant les festivitats del 24 i 31 de desembre farà el mateix de 10 a 18h. i el 25 de desembre de 16 a 21h. En tots els casos la taquilla tancarà una hora abans que ho faci la mostra.

Et poden
Interessar
...

Banner-Resonancias-817x68px_v1-cat