M-CCX-TESLA-Banner-817x68px-CAT

Convocatòries

«Què li passa, al clima?», nou concurs instagramer de la Diputació de Girona

bonart Girona - 03/01/18
180x180-1Emociona't_Banner_180x178_1
La Diputació de Girona ha posat en marxa el concurs fotogràfic Què li passa, al clima? Mitjançant la xarxa social Instagram. El concurs consisteix a publicar-hi fotografies amb les etiquetes #ECTAdapt i #nom del municipi on s’hagi pres la fotografia, que tinguin com a motiu el canvi climàtic a l’Espai Català Transfronterer (comarques de Girona i departament dels Pirineus Orientals).

Aquest concurs forma part de les activitats de difusió i sensibilització del projecte de cooperació transfronterera ECTAdapt - Contribuir a l’adaptació de l’Espai Català Transfronterer als efectes esperats del canvi climàtic que duen a terme conjuntament la Diputació de Girona, el Consell d’Iniciatives Locals per al Medi Ambient (CILMA) i el Consell Departamental dels Pirineus Orientals.

El concurs, vigent durant tot el 2018, està dividit en quatre períodes, que corresponen a les estacions de l’any. L’hivern va de l’1 de gener al 31 de març, ambdós inclosos; la primavera, de l’1 d’abril al 30 de juny, l’estiu, de l’1 de juliol al 30 de setembre; i la tardor, de l’1 d’octubre al 31 de desembre.

Un jurat escollirà les tres millors fotografies de cada estació. De les tres, la fotografia amb millor puntuació de cada estació serà premiada amb una càmera termogràfica per al dispositiu mòbil, valorada en uns 300 € (o un dispositiu similar i d’igual valor). La primera finalista serà premiada amb una motxilla amb carregador solar, USB i bossa d’aigua de dos litres, valorada en uns 100 € (o un dispositiu similar i d’igual valor). I la segona finalista serà premiada amb una estació meteorològica digital i exterior valorada en uns 80 € (o un dispositiu similar i d’igual valor).

L’atorgament dels premis als guanyadors i finalistes es farà en un acte públic a la seu de la Diputació de Girona, en el qual també s’entregarà a l’autor/a de la millor de les quatre fotografies guanyadores un premi final, consistent en un lot de productes de quilòmetre 0 i ecològics de l’Espai Català Transfronterer (ECT), valorat en uns 100 €.

A la imatge, fotografia d'arxiu de les fagedes.

Et poden
Interessar
...

BANER_BIENNAL_Bonart-400x68