FCC-Segell-banner4
El Projecte 12+1 de Sant Feliu de Llobregat estrena una edició paritària

Notícies

El Projecte 12+1 de Sant Feliu de Llobregat estrena una edició paritària

bonart sant feliu de llobregat - 04/01/18
Nial nou-180x178Baner_HaPicasso_Bonart_360x356
Per primera vegada en la història del Projecte 12 + 1, la selecció d'aquest 2018 compta amb el mateix nombre d'artistes dones que homes, fet que posa de manifest l’augment de repercussió de la convocatòria i la seva gran recepció en el món artístic.

Els 12 finalistes encarregats de pintar, un cada mes, el mur del Complex Municipal de les Piscines de Sant Feliu de Llobregat són dues parelles mixtes (Anna i Miquel i Pouvelle Studio), quatre dones (Paula Calavera, Nulo, Valent Creations i Elara Elvira), el col·lectiu feminí The Hatelovers i cinc homes (Tayone, Victor Solanes, Alberto Montes, Kazzius i El Rughi).

Gairebé 100 artistes, dels quals alguns d’estrangers, s’han presentat a la convocatòria per intervenir aquest mur de Sant Feliu de Llobregat, i els 12 finalistes han estat seleccionats per un jurat, que ha mencionat l’altíssim nivell de les propostes presentades.

El projecte 12 + 1 a Sant Feliu de Llobregat és una proposta de l'associació Kaligrafics en col·laboració amb Contorno Urbano. Es tracta de que 12 artistes durant 12 mesos intervinguin artísticament un mur de 10 x 3 metres i al finalitzar l’any, composin una exposició amb una obra única creada per cada artista.

El projecte 12 + 1 crea una galeria d'art a cel obert que es transforma cada mes. Una visió original que qüestiona també la manera d'exposar l'art urbà i el lloc d'aquestes creacions a la ciutat. El projecte compta amb el suport de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat.

Et poden
Interessar
...

Banner_817x68_01