BONART_1280x150

Notícies

El Museu de la Màgia torna a obrir

El Museu de la Màgia torna a obrir

L'il·lusionista Xevi, fill predilecte de Santa Cristina d'Aro, ha aprofitat el confinament per gravar una seixantena de vídeos que contenen jocs de màgia. L'objectiu d'aquests vídeos és el d'ajudar a lluitar amb més facilitat contra el coronavirus i, alhora, apropar la màgia a grans i a petits gràcies a la seva vocació pedagògica explicant els trucs de cada joc. Els vídeos es van divulgant a través dels contac-tes dels Amics de La Casa Màgica i del facebook http://www.facebook.com/xevi.ilusionista/
Després de tres mesos de confinament i aprofitant que Girona entra en la Fase 3 de desconfinament, l'il·lusionista Xevi obre les portes del Gran Museu de Màgia a partir del dia 15 de juny. Davant de les circumstàncies que estem vivint, per poder-lo visitar cal concertar visita prèvia mitjançant els telèfons de con-tacte 607 23 79 11 (Xevi) ó 667 29 25 00 (Ester). Durant l'estada al museu caldrà complir amb les mesures de seguretat i higièniques del covid-19.
Gràcies a l'il·lusionista Xevi Santa Cristina d'Aro té el museu més gran del món dedicat a la màgia. En els 1.200 m2 d'exposició hi ha més de 10.000 objectes, entre altres, la col·lecció d'autòmats més important de totes les èpoques. El Museu de la Màgia, creat pel mateix il·lusionista Xevi, és l'únic museu de màgia guardonat i reconegut per la FISM com el més gran i original del món.

thumbnail_Centre Pere Planas nou 2021JP_Bonart-180x180-Online_

Et poden
Interessar
...

Banner-Consuelo-Kanaga-1280x150px_v1-cat-1