banner-elscatala-817x88px
El Museu del Modernisme va acollir la trobada anual de Bonart

Notícies

El Museu del Modernisme va acollir la trobada anual de Bonart

bonart barcelona - 15/01/18
La-Galeria-201602-recursbanner-elscatala-180x180px
Al voltant d'un centenar de persones es varen aplegar al Museu del Modernisme de Barcelona per participar en la trobada anual del grup Bonart. Hi eren presents, a més dels col·laboradors habituals de la revista, directors de museus, de fires, col·leccionistes, empresaris, representants d'institucions, crítics d'art, galeristes i artistes.
En el decurs de la vetllada, el grup Bonart va voler reconèixer la tasca portada a terme per la família Pinós-Guirao, representada en la trobada per Fernando Pinós, Maria Guirao i Gabriel Pinós. Ells varen posar en marxa en el seu dia les galeries Gothsland i Fernando Pinós i, posteriorment, el projecte privat del Museu del Modernisme de Barcelona. Anna Maria Camps, editora i directora de Bonart els hi va fer entrega de la "b" de Bonart.
La trobada de Bonart, que com ja hem dit va acollir el Museu del Modernisme, on s'exposen peces de gran qualitat i rellevància artística, també va servir per reconèixer i distingir a quatre dels col·laboradors més antics de la revista i que actualment continuen col·laborant a les pàgines de Bonart.
Varen rebre les distincions, Daniel Giralt-Miracle que va publicar el seu primer article a Bonart el juliol del 2000, concretament en el número 9 de la revista. Li va fer entrega del guardó Ricard Planas, editor de Bonart. Anna Maria Camps, editora i directora de Bonart va entregar la "b" de Bonart a Fidel Balaguer que va iniciar les seves col·laboracions el desembre del 2003 (número 43). Ricard Planas va entregar la distinció a Vicenç Altaió que es va incorporar al grup de col·laboradors de Bonart el novembre del 2005 amb un article sobre Jordi Benito. Finalment, Anna Maria Camps va entregar la "b" de Bonart a Núria F. Rius, que va iniciar les col·laboracions amb la nostra revista el desembre del 2005.
Ricard Planas va explicar els projectes futurs del grup Bonart, i juntament amb Anna Maria Camps va agraïr la presència de tots els assistents a aquesta tradicional trobada artística.

En el reportatge de Pere Duran, a dalt, un aspecte del Museu del Modernisme durant la trobada. A sota, entrega de la "b" de Bonart a la família Pinós-Guirao; Daniel Giralt-Miracle; Fidel Balaguer; Vicenç Altaió i Núria F. Rius, i Ricard Planas i Anna Maria Camps dirigint-se als assistens.

Et poden
Interessar
...

817x68