Banner 817x68 CAT

Exposicions

Primera exposició sobre els genis catalans al Palau Robert

bonart Barcelona - 20/01/18
Primera exposició sobre els genis catalans al Palau Robert
Baner_Malagrida_Bonart_360x356pxBaner_Enkaoua_Bonart_360x356px
La Welcome Talent Society presenta al Palau Robert, Passeig de Gràcia 107 de Barcelona, l’exposició “La Llum de Barcelona. Un passeig pel nostre talent”, la primera sobre els genis catalans i la seva aportació nacional i internacional, al Jardí del Palau Robert, del 22 de gener al 22 de febrer. La mostra compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona.

En aquesta exposició sobre el talent català i els seus referents actuals, que té com a comissari Albert Torras, hi podrem reconèixer els millors exponents de la creativitat, l'enginy i l'emprenedoria catalans, a través d'un repàs històric d'una trentena de disciplines de les arts i les ciències.

Des de Ramon Llull al Tricicle, de Verdaguer a Anna Veiga, fem un viatge per tot allò que les catalanes i els catalans han aportat a la humanitat, ja sigui des d'un vessant internacional, o amb la demostració de la seva genialitat a casa nostra i a fora. Personatges que marquen èpoques i generacions, i que el fruit de la seva feina i aficions ha permès desenvolupar el nostre planeta, la nostra cultura i el nostre benestar.

L’exposició s’estructura en els apartats següents: Medicina; Gastronomia; Arquitectura; Invents; Consum; Literatura; Filosofia i pensament; Música clàssica; Institucions; Religió; Arts escèniques; Músiques modernes; Humor; Comunicació; Arts plàstiques; Cinema; Esport; Publicitat i disseny; Ciència i tecnologia; Mobilitat; Moda i joieria; Alimentació; Edició; Llengua i educació; Noves tecnologies i emprenedors; Fotografia i Catalans al món.

La recentment creada Welcome Talent Society de Barcelona és una iniciativa ciutadana que vol cercar, difondre i reunir el millor talent català contemporani.
Pretén millorar la imatge de les marques de Catalunya i Barcelona amb el talent de la gent. També vol recaptar recursos per a l’organització i la dotació de premis, i alhora donar suport a entitats que lluitin contra les malalties des de Catalunya.

A la imatge, gravat de Ramon Llull.

Et poden
Interessar
...

BANER_BIENNAL_Bonart-400x68