banner-elscatala-817x88px
\

Exposicions

"Art sense sostre" a La Puntual

bonart sant cugat del vallès - 26/01/18
BONART-180x180-CervellsNial nou-180x178
Art i sense-sostre són, a priori, conceptes molt dispars. D'una banda trobem l'ofici que s'ocupa del fet visual, i que observa i estudia fins l'obsessió determinats objectes que queden recollits sota la categoria d'obra d'art. De l'altra, una de les realitats més invisibles de la nostra societat: les persones que viuen al carrer. L'exposició art sense-sostre sorgeix amb la voluntat, precisament, de posar en primera línia aquest fenomen invisible, de traslladar un seguit d'obres d'art creades per persones que viuen al carrer a una galeria.

 Fa anys que Xavier Aballí compra i col·lecciona les obres dels artistes sense-sostre amb els que es troba allà on va i a La Puntual es presenten, per primera vegada, totes les peces de la col·lecció en la qual conviuen pintures a l'oli amb dibuixos fets amb bolígraf i, fins i tot, algun poema.


La inauguració de l'exposició tindrà lloc el dia 27 de gener a La Puntual, Mercantic, de Sant Cugat del Vallès. La mostra és podrà veure fins al 4 de març del 2018.

Et poden
Interessar
...

thumbnail_Xarxes_Fons_d'Art_Banner_2022