728x90

Notícies

Tot a punt per a la segona edició de 'De l'arbre al tap, del tap a taula'

Tot a punt per a la segona edició de \'De l\'arbre al tap, del tap a taula\'
bonart palafrugell - 26/06/20
Després de la bona acollida de l’any passat, el Consorci de les Gavarres i el Museu del Suro de Palafrugell ofereixen la segona edició “De l’arbre al tap, del tap a taula”, una activitat matinal que es durà a terme del 4 de juliol al 2 d’agost als municipis de Cassà de la Selva i Palafrugell. L’activitat coincideix amb la temporada de la pela del suro amb la voluntat de descobrir als visitants com s’obté el suro. Es proposa un viatge, del bosc a la taula, per descobrir el món del suro, des que els peladors pelen l’escorça de l’alzina surera fins al tap, un element clau en els millors vins del món. Per fer-ho, s'han organitzat, pels caps de setmana de juliol i primer cap de setmana d’agost, unes demostracions de pela que inclouen un esmorzar, una visita cultural i una degustació de vins de la D.O Empordà, a Palafrugell i Cassà de la Selva, els dos pobles que avui dia concentren l’activitat surera del territori. La voluntat de la proposta es fer viure als participants una experiència única compartint la saviesa i l’experiència dels professionals del món forestal que són part important del nostre patrimoni cultural. L’activitat s’ha adaptat a la situació actual en el marc de la crisi de la Covid-19 prenent totes les mesures de seguretat. Per participar-hi cal fer la corresponent reserva a educacio@gavarres.cat / 638 557 836 / 972 643 695 en el cas de Cassà de la Selva i a info@museudelsuro.cat / 972 307 825 per a Palafrugell. “De l’arbre al tap, del tap a taula” compta amb la col·laboració  de la D.O Empordà, els Ajuntaments de Cassà de la Selva i Palafrugell i l’Institut Català del Suro.
thumbnail_arranzbravo. general 04-2014JP_Bonart-180x180-Online_

Et poden
Interessar
...

Bonart_banner-1280x150_FONS-AVUI-90