banner-elscatala-817x88px
Conferència d\'Isabel Muñoz, Premi Nacional de fotografia 2016, a l\'IEFC

Notícies

Conferència d'Isabel Muñoz, Premi Nacional de fotografia 2016, a l'IEFC

bonart barcelona - 06/02/18
Baner_StellaRahola_Bonart_360x356banner-elscatala-180x180px
Isabel Muñoz, Premi Nacional de Fotografia 2016, imparteix una conferència a l’IEFC com a ambaixadora d’Epson en la seva campanya Esta es mi verdad. Tindrà lloc el 12 de febrer a les 18,15 h. a l'Institut d'Estudis Fotogràfics de Catalunya, Urgell, 187 de Barcelona

Aquest acte s’emmarca en la campanya Esta es mi verdad, proposada per Epson amb la intenció d’oferir la veritat sobre el moment, l’atmosfera, la llum i el relat que s’integra en les fotografies de cinc autories reconegudes del món de la fotografia contemporània. Des de que la imatge és percebuda i captada a través de l’objectiu fins al resultat final de la impressió, es genera tot el procés que tanca l’acte de la creació fotogràfica.

Sobre aquests principis Isabel Muñoz traça la seva conferència que es complementa amb una entrevista pública que en el mateix acte li realitza el periodista Manuel San Frutos. Referent a la seva fotografia Isabel Muñoz comenta: "Com a narradora d’històries que sóc, a través de les meves imatges intento transmetre la veritat de les persones, la seva vida, el seu sofriment i la seva bellesa. Els hi dono veu. (…) La veritat en fotografia té a veure amb la confiança i el respecte. Quan fotografio a algú i tinc aquesta confiança, puc explicar la seva història com si fos testimoni del seu passat, present i futur. (…) La impressió és com l’últim traç d’un quadre, completa la història que vull explicar i, per a mi , és realment important".

Et poden
Interessar
...

Banner-Resonancias-817x68px_v1-cat