FCC-Segell-banner4

Notícies

La mostra "Jocs de Trons" farà una quedada de cosplay al Museu Marítim

bonart barcelona - 07/02/18
thumbnail_arranzbravo. general 04-2014La-Galeria-201602-recurs
El Cosplay Day especial de "Joc de Trons" tindrà lloc el dia 10 de febrer en el marc de l'exposició oficial de la popular sèrie al Museu Marítim de Barcelona, ​​just quan quedarà exactament un mes per gaudir de la mostra a la ciutat.

A causa del gran èxit, l'exposició ha estat prorrogada, i acaba d'entrar en la seva última fase a Barcelona, ​​on romandrà només fins al pròxim 11 de març.

Cosplay de Joc de Trons
John Snow, Daenerys Targaryen, Cersei Lannister, Melisandre, El Rei de la Nit ... Tots ells són noms que ja formen part de l'imaginari col·lectiu audiovisual del nostre temps. No només els seus noms, també els seus vestits són icònics, molts dels quals poden gaudir-se en l'exposició oficial "Game of Thrones: The Touring Exhibition".

La tendència del cosplay és un hobby cada vegada més popular al nostre país. La paraula prové de la unió de "costume" (disfressa) i "play" (jugar), i consisteix a vestir-se com un personatge, ja sigui de màniga, sèrie, pel·lícula, etc., recreant la seva roba, pentinat, accessoris i maquillatge. El fenomen va començar en els 70 al Japó, però avui és ja una 'febre' a tot el món.

La convocatòria i el concurs
El dia 10 de febrer, totes les persones que es disfressin del seu personatge favorit de la sèrie, podran accedir gratuïtament a l'exposició aquell dia, entre les quatre i les vuit de la tarda.

A més, els participants podran optar al "Premi al millor cosplay", dotat amb un pack de productes de marxandatge oficial de la sèrie. Els cosplayers participants només hauran de pujar les seves fotos preses dins de l'exposició a Instagram amb el hastag: #GOTBCNCosplayContest.

Entre totes les fotos pujades a Instagram amb el hashtag oficial, es triarà el millor cosplay que rebrà un pack de productes de marxandatge oficial de la sèrie.

Et poden
Interessar
...

Baner BonArt 817x68 Agenda Girona Cultura