banner-elscatala-817x88px

Notícies

Art 20+5, una proposta solidària

bonart sant cugat del vallès - 02/07/20
Banner-Flama-180x180px_v1-esp180x180
Artistes, galeristes i persones vinculades al sector de les arts plàstiques ens han enviat aquest comunicat:

"Aquest és un moment difícil, però millor no lamentar-nos sinó reconèixer que això afecta tothom. Des del col·lectiu d'artistes us proposem allò que molts ja estan fent voluntàriament: ajustar el preu de les obres, que és el nostre modus vivendi.

Proposem la campanya 20+5: totalment voluntària per tot el que queda d'any, oferint la nostra obra a títol individual o a través de les galeries que s'hi adhereixin amb un 20% de descompte i comprometent-nos a ingressar un 5% a una ONG de lliure elecció.

El que oferim no és un descompte sinó la voluntat de sumar-nos a l'esforç col·lectiu, de mostrar-nos com el que som: un col·lectiu solidari. Si aquest esforç de responsabilitat i de solidaritat que és el 20+5 fa que molts hi vegin una oportunitat de comprar a un preu avantatjós alhora que ens ajuden, nosaltres podrem ajudar a qui ho necessita encara més, assolint el nostre objectiu.

Evidentment això va més enllà dels propis artistes i convidem a tothom del sector que s'hi vulgui afegir i a fer-ne la màxima difusió.

A hores d'ara ja comptem amb la participació de:
Perico Pastor
Marcos Isamat
Letica Feduchi
Montse Casacuberta
Miguel Olivares
La GaLeRia
...

T'hi apuntes?"

A la imatge, una obra de Perico Pastor.

Et poden
Interessar
...

BONART-817x68-Cervells