Expo Josep Coll 2022 baner
París Gallery Weekend presentarà, el 6 de març, la cinquena edició

Certàmens

París Gallery Weekend presentarà, el 6 de març, la cinquena edició

bonart - 08/02/18
thumbnail_arranzbravo. general 04-2014Baner_StellaRahola_Bonart_360x356
La llista de participants, el programa detallat i la nova identitat visual (Matteroffact) de la cinquena edició del París Gallery Weekend seran presentats el 6 de març.

Des de 2014, París Gallery Weekend s'ha convertit en un dels esdeveniments més destacats a París per a col·leccionistes i aficionats, amb seu a França o des de l'estranger. Aquesta nova edició tindrà lloc del 25 al 27 de maig 2018 i augmenta el seu nombre de participants de gairebé el 40% - amb una participació de galeries de renovació, si no també el retorn d'alguns - un testimoni del dinamisme i la creixent importància d'aquest esdeveniment.

L'edició de 2018 consistirà en un programa, l'accés obert i festiu, la combinació d'obertures, de taules rodones, concerts, signatures, reunions, presentacions i dinars. El dia de la inauguració tindran lloc una sèrie de conferències en col·laboració amb la plataforma de Talking Galleries i un sopar de gala a l'Ajuntament. Els dissabtes i diumenges, les guies temàtiques guiades establiran una línia vermella entre exposicions, propostes i invitacions.

París Gallery Weekend té com a objectiu destacar la vivacitat i la influència de París en l'escena internacional de l'art modern i contemporani. Es reuneix una selecció de galeries al voltant d'un projecte comú, PParis Gallery Weekend que vol reflectir la diversitat dels tipus i les galeries parisenques: el més petit fins al més establert dels més grans als més íntims, que es troben en el Marais, Saint Germain des Pres, Belleville o a l'Alt Marais.

Et poden
Interessar
...

banner-pablito