FCC-Segell-banner4
S\'edita el catàleg de l\'exposició \

Biblioteca

S'edita el catàleg de l'exposició "La Mediterrània i l'art modern"

bonart rabat - 11/02/18
Banner_bonart_Espai_del_Peix_OCT21_AWbanner-elscatala-180x180px
S'ha editat el catàleg de l'exposició La Mediterrania i l'art modern. Col·leccions del Centre Pompidou.

Amb l'objectiu de donar als lectors una visió transversal de la història de l'art modern a través del prisma de la Mediterrània, aquest catàleg s'acompanya d'una col·laboració única entre el Museu Mohammed VI i el Centre Pompidou i l'exposició De la Mediterrània i l'art modern que es presentarà del 24 d'abril al 27 d'agost de 2018 a Rabat.

Aquest treball s'estén l'ambició d'aquesta exposició participar, nodrir i enriquir un fructífer diàleg entre la cultura europea i la cultura del nord d'Àfrica de la col·lecció del Centre Pompidou. Editat sota la direcció de Christian Briend, comissari de l'exposició i conservador en el nacional d'art modern museu, que inclou assajos de Hind El Ayoubi, curadora assistent del museu Mohammad VI, Michel Gauthier, conservador del Centre Pompidou, Julie Jones, Nathalie Ernoult i Anna Hiddleston, associacions de conservació al Centre Pompidou.

Per la seva llum, el color i l'atractiu de les cultures fascinants, la Mediterrània ha de tenir un paper important per a molts artistes del segle XX. I per primera vegada junts en aquest tema al Marroc entre els més grans artistes moderns i contemporanis: Pierre Bonnard, Georges Braque, César, André Derain, Salvador Dalí, Raoul Dufy, Hartung, Lucien Hervé, Wassily Kandinsky, Andre Kertesz, Henri Matisse, Jean-Michel Meurice, Joan Miró, Martial Raysse, Louis Stettner, Pierre Soulages.

Et poden
Interessar
...

BONART_BANNER-POSTECTURA-817x68