Expo Josep Coll 2022 baner
Bernardi Roig presenta \

Exposicions

Bernardi Roig presenta "Films 2000-2018" a Es Baluard

bonart palma - 14/02/18
Banner-Bleda-y-Rosa-180x180px_v1-catBaner_Viladot_Bonart_360x356
Del 21 d'abril al 2 de setembre Es Baluard de Palma presenta Bernardí Roig. Films 2000-2018.

Es tracta d'un projecte d'anàlisi i revisió del complex univers de l'artista mallorquí Bernardí Roig a partir de la presentació i descodificació de la seva obra audiovisual desplegada en una apassionant disposició escenogràfica, com un viatge iniciàtic entre l'apropiació i recreació de les seves imatges i construccions visuals.

Aquests treballs ens parlen d'un insaciable i sense sentit absurd sisífic on les figures solitàries de cada un dels vídeos actuen, atrapades en la repetició dels gestos, en una espiral d'aquest. Bé sigui portant un llum sobre les esquenes, cosint-se eternament la boca, donant voltes amb un focus al cap sense poder sortir dels espais claustrofòbics del racionalisme, pujant una muntanya constantment per mai arribar a les ruïnes de la cabana del filòsof del llenguatge o atrapades entre el riure i l'afonia dels insults muts.

Totes les obres pertanyen a la Col·lecció del museu Es Baluard i van des de l'any 2000 fins 2018 culminant en tres noves produccions que seran un pas més en el treball d'aquest artista.
Bernardí Roig, Wittgenstein House (Viena) , 2017 (fotograma del vídeo). Es Baluard Museu d'Art Modern i Contemporani de Palma, donació de l'artista i Galería Kewenig © de l'obra, Bernardí Roig, 2018

A la imatge, Bernardí Roig, Wittgenstein House (Viena), 2017 (fotograma del vídeo). Es Baluard Museu d'Art Modern i Contemporani de Palma, donació de l'artista i Galería Kewenig © de l'obra, Bernardí Roig, 2018

Et poden
Interessar
...

BONART_BANNER-POSTECTURA-817x68