FCC-Segell-banner4
Charo Pradas a la Galeria Llibreria La Casa Amarilla

Exposicions

Charo Pradas a la Galeria Llibreria La Casa Amarilla

bonart saragossa - 15/02/18
Baner_ProustMarsans_Bonart_360x356Baner_OscarTusquets_Bonart_360x356_v2
La Galeria Llibreria La Casa Amarilla presenta una exposició de Charo Pradas que es podrà visitar fins al 10 abril del 2018.

L'exposició de Charo Pradas (Hoz de la Vella, Terol, 1960) s'inicia amb una de les obres de la sèrie Marnie, que l'artista va realitzar l'any 1992. Han passat vint anys des de llavors. Un temps dedicat a explorar el que s'amaga; a mirar ja sense ulls. O amb ulls despersonalitzats i incorporis, mutilats, com el que obre la pel·lícula Un chien andalou de Luis Buñuel.


La mirada exterior desapareix davant la mirada interior. El propòsit que ha guiat la selecció de pintures, dibuixos i objectes de Charo Pradas en aquesta exposició ha estat el de mostrar la perseverança i singularitat d'una obra decidida a explorar la profunditat, per desentranyar-. El resultat són imatges pertorbadores, inestables, no imitatives, insòlites, desestabilitzadores i intempestives, impures, imprevisibles ... sempre a la fuga; com poden ser si no les imatges que es saben partícips de la incertesa i de la ruïna.

Et poden
Interessar
...

970x250_appec2021