FCC-Segell-banner4
Novena edició del festival Mucho Más Mayo (M + M)

Notícies

Novena edició del festival Mucho Más Mayo (M + M)

bonart cartagena - 20/02/18
Impremta Pages - banner-180x178La-Galeria-201602-recurs
La novena edició del festival Mucho Más Mayo (M + M), dependent de les regidories de Cultura i Joventut de l'Ajuntament de Cartagena, tindrà lloc aquest any entre el 25 de maig i el 3 de juny de 2018. Els projectes artístics que es vulguin presentar per aquesta edició podran enviar-se fins el 22 de març, sota el lema interdependents, ecodependents. Mucho Más Mayo és un programa d'intervencions artístiques en el medi urbà desenvolupades per creadors de tots els registres creatius, utilitzant espais públics i llocs no convencionals de la ciutat.

A més, es desenvolupa sota un conjunt de processos experimentals que s'interrelacionen la pràctica artística emergent, el treball amb la ciutadania, la participació, l'educació artística i la producció cultural.

La inscripció i la documentació necessària es podrà presentar en format digital a la seu electrònica de l'Ajuntament de Cartagena o imprès, a l'Oficina de Registre General. També es pot lliurar a la Regidoria de Cultura de Cartagena així com en les Oficines de Descentralització en Barris i Diputacions (OMITAS), o mitjançant correu certificat. Es prodrán presentar tant projectes individuals com col·lectius de qualsevol disciplina artística o llenguatge creatiu.

El festival conforma el seu programa a través de seccions i projectes de producció pròpia que es completen amb una convocatòria pública de projectes les bases acaben de ser aprovades per la Junta de Govern municipal. El festival es desenvolupa en dues àrees territorials que són el Casc Històric de Cartagena i un barri convidat que aquest any serà el barri de Los Dolores-Barriada Hispanoamèrica-El Bohío.

Et poden
Interessar
...

Torrent_Pagès_Banner