BONART-817x68px-Màscara

Notícies

El Macba prorroga el contracte de Ferran Barenblit fins al 31 d'agost del 2021

bonart barcelona - 19/07/20
180x180-1thumbnail_arranzbravo. general 04-2014
La Comissió Delegada del MACBA, reunida el 16 de juliol del 2020, va acordar:

1.- Ha resolt per unanimitat i d'acord amb el director, el senyor Ferran Barenblit, prorrogar el seu contracte amb l'encàrrec de restar al capdavant del MACBA fins al 31 d'agost del 2021.

2.- La Comissió Delegada del MACBA ha decidit treballar conjuntament per tal de convocar un concurs públic internacional la primavera del 2021. Serà un procés democràtic i de bones pràctiques per atreure talent, idees i un projecte innovador per encarar la realitat dels museus post-COVID-19.

3.- La Comissió Delegada del MACBA expressa, una vegada més i tal com ha demostrat al llarg d'aquests cinc anys, el seu suport a la tasca del senyor Barenblit i li fa l'encàrrec de seguir dirigint el museu en aquesta etapa de transició difícil i delicada.

4.- La Comissió Delegada del MACBA reconeix i agraeix la feina feta pel senyor Ferran Barenblit i el seu equip, que ha situat el MACBA en una posició de fortalesa i ha creat els fonaments per encarar el futur.

La Comissió Delegada del MACBA ha decidit, doncs, mitjançant aquesta transició consensuada, donar continuïtat a la trajectòria duta a terme al llarg d'aquests anys, que servirà de base per afrontar la nova realitat general d'un món en transformació i dels museus en particular.

Et poden
Interessar
...