FCC-Segell-banner4
Duaita Prats i Eugeni Prieto presenten \'79 ànimes d\'artista en l\'univers gironí\'

Notícies

Duaita Prats i Eugeni Prieto presenten '79 ànimes d'artista en l'univers gironí'

bonart girona - 19/07/20
BONART_180x180BanerJaumeRiba05
La Casa de Cultura de Girona viurà un Sant Jordi d’estiu avançat quan el 22 de juliol els autors Duaita Prats i Eugeni Prieto hi presentin el llibre 79 ànimes d’artista en l’univers gironí, una publicació acabada de néixer que es pot definir “de col·leccionista” per la seva originalitat i acurada edició.

Més enllà d’un catàleg d’artistes, l’obra està pensada com un artefacte per al descobriment de les 79 ànimes que conté. En ella, la idea, el format i el disseny de Prats al voltant de les fotografies i els comentaris de Prieto, el seu editor, conviden a observar i endinsar-se en l’estela que uns i altres, i tots en conjunt, deixen en la nostra galàxia artística més propera.

Lluminàries, connexions, interseccions i distàncies de persones nascudes tant se val on, que pel sol fet de ser i estar, alimenten amb la seva influència fèrtil l’univers de l’art de Girona, i que en aquest espai físic i temporal un dia creuaren trajectòria amb la de Prieto. En tal fet, intencional o casuístic, rau el seu eix gravitacional. 

79 ànimes d’artista en l’univers gironí va néixer a finals de 2019 i s’ha gestat des de la llibertat interior en plena pandèmia, comptant amb el suport de la Diputació de Girona. La seva sortida a la llum pública serà al pati de la Casa de Cultura el proper dimecres a les 19h, amb entrada lliure i les corresponents mesures de seguretat.

Et poden
Interessar
...

970x250_appec2021