FCC-Segell-banner4
Àngel Martínez exposa pintures i dibuixos a Can Gruart

Exposicions

Àngel Martínez exposa pintures i dibuixos a Can Gruart

bonart vilablareix - 28/02/18
Baner_HaPicasso_Bonart_360x356Baner_StellaRahola_Bonart_360x356
Del 2 de març al 4 d'abril, el Centre Cultural Can Gruart de Vilablareix acull l'exposició de pintures i dibuixos d'Àngel Martínez.

Àngel Martínez troba en els cossos, en els objectes i en les formes tangibles en general, la principal font d'inspiració i el motor del seu treball artístic. Els diferents temes i motius de les seves pintures i dibuixos tenen com a denominador comú una acurada recreació de les formes amb un dibuix precís, uns volums contundents i un tractament nítid de la llum.
El resultat és una extensa galeria de figures humanes, personatges imaginaris, objectes diversos i, recentment, uns paisatges plens de flors que, com habitants particulars d'aquestes teles i papers, expressen una personal i ferma voluntat per existir.
Per aquesta mostra al Centre Cultural Can Gruart, Àngel Martínez ha fet una selecció de pintures i dibuixos realitzats en aquests darrers anys.
Àngel Martínez és llicenciat en Belles Arts per la Universitat de Barcelona, viu a Ordal (Subirats) i compagina la seva activitat artística amb la docència com a professor al Departament d'Arts Aplicades al Mur de l'Escola Superior d'Art i Disseny Llotja de Barcelona.

A la imatge, Venus asseguda d'Àngel Martínez.

Et poden
Interessar
...

817x68