818x68-Bonart-IA

Exposicions

Torna GRAF, Festival de còmic d'autor i edició independent

Torna GRAF, Festival de còmic d\'autor i edició independent
bonart barcelona - 28/02/18
Un any més, GRAF Festival de còmic d'autor i edició independent, arriba a la Fàbrica de Creació Fabra i Coats, carrer de Sant Adrià 20 de Barcelona,  per a celebrar la seva onzena edició. La cita tindrà lloc els dies 2, 3 i 4 de març, i l'entrada diària tindrà el preu simbòlic d'1 euro. En la passada edició es va superar el record de visitants, amb la intenció de continuar creixent en l'edició d'enguany.

En aquesta edició, GRAF amplia l'espai d'expositors amb la finalitat de donar cabuda a un major nombre de propostes que reflecteixin l'actual efervescència del mitjà. D'aquesta manera, GRAF continua sent una referència en el terreny de l'autoedició, els fanzines, l'edició independent i el còmic d'autor en general (l'estesa etiqueta novel·la gràfica), en comptar amb editorials, col·lectius de creació i autors per igual. A més, l'esdeveniment segueix adquirint caràcter internacional amb la visita de diversos col·lectius de països com Xile o Argentina.

Aquesta edició compta amb un cartell obra de l'autora Nadia Hafid, qui també participarà com a convidada al programa d'activitats. A les taules rodones, xerrades i presentacions es comptarà amb la presència de veterans com Horaci Altuna o Rubén Pellejero, signatures destacades de la novel·la gràfica espanyola com Quan Zhou, Pablo Ríos, Luis Bustos, Anabel Colazo o Albert Monteys, autors que triomfen als Estats . UU. com David López, Natacha Bustos i Jordi Fornés, i noves cares de l'autoedició com Marta Cartu, Carlos González-Boy o Bàrbara Alca. Com a novetat, en aquesta edició comptarem amb un programa específic dirigit al públic infantil en col·laboració amb la Biblioteca Ignasi Iglésias-Can Fabra, al que s'impartiran tallers infantils a càrrec de Nadia Hafid, Laura Bernis, entre altres artistes, i se celebrarà un contacontes amb Bàrbara Serrano. També es comptarà amb la col·laboració de GSI La Industrial en una taula rodona.

El programa es completarà amb l'habitual oferta de tallers formatius per a adults, impartits per professionals com Carlota Juncosa, Marlene Krause o el col·lectiu Panoli Edicions. Al seu torn, en col·laboració amb l'Escola Elisava, se celebrarà un workshop amb Camille Vannier.

El dissabte 3 de març es celebrarà a Ateneu l'Harmonia la Festa GRAF, en la qual es comptarà amb un concert de la banda Kiwis, la sessió de Brusko + Pataliebres DJs i el lliurament dels prestigiosos premis Golden Globus, acompanyats per visuals.

A la imatge, cartell (detall) obra de l'autora Nadia Hafid.
180x180-BONART-IARevistes_Banner_300x250

Et poden
Interessar
...