banner-elscatala-817x88px
Les aquarel·les de Núria Casanellas “Els verds del Montsià”, al Terracota

Exposicions

Les aquarel·les de Núria Casanellas “Els verds del Montsià”, al Terracota

bonart la galera - 23/07/20
Impremta Pages - banner-180x178Banner_bonart_Espai_del_Peix_OCT21_AW
Del 31 de juliol al 13 de setembre, la Sala 2, dedicada a exposicions temporals de Terracota, Centre d’Interpretació de la Terrissa de la Galera (baixos de l’Ajuntament), acull “Els verds del Montsià”, una exposició d’aquarel·les de Núria Casanellas Blasco

Casanellas va formar-se en dibuix i pintura entre els anys 2000 i 2011 a l'Escola Municipal d'Art i Disseny (EMAID) de Vilanova i la Geltrú i ha format part del col·lectiu Blauet i de l'Escola de paisatge, creades per un dels seus professors, Joan Nadal. Ha participat en una vintena de mostres col·lectives i unes quantes d'individuals per pobles del Garraf, Barcelonès i Terres de l’Ebre. Segons explica la pròpia artista, va venir al Montsià atreta per les seves muntanyes i quasi per atzar va descobrir un nou paisatge construït pels homes i les dones d'aquesta comarca, que la va conduir a pintar les oliveres de la seva primera exposició “Un mar d’oliveres” (exposada al Museu Terracota, 2018). Conèixer aquest paisatge, la va impressionar fortament i l'ha continuat pintant.

"Els verds del Montsià” està inspirada pels elements que ha trobat al Montsià a més d'oliveres: palmeres, garrofers, ametllers, roques, muntanyes, núvols, cel blau... L’exposició anirà acompanyada de la prosa poètica d’Hèctor Galvany.

Et poden
Interessar
...

Banner-Resonancias-817x68px_v1-cat