FCC-Segell-banner4

Convocatòries

Concurs de "Miniremakes" de cinema, televisió i vídeocplis de l'Associacio Arocinema

bonart platja d'aro - 03/03/18
Impremta Pages - banner-180x178Banner_bonart_Espai_del_Peix_OCT21_AW
Vuitè Concurs de Miniremakes de Platja d’Aro, convocat per l’Associació Arocinema amb la col·laboració de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro i la Llibreria 22 de Girona. La participació és oberta a tothom, i proposa reproduir en qualsevol tècnica una escena de 30 segons a tres minuts i mig, d’una pel·lícula, sèrie de televisió o videoclip musical fàcilment identificable pel gran públic. El termini de presentació es tanca el 16 de març de 2018. El jurat el configuren tres persones vinculades amb el món de la cultura i el cinema.

Es concedeix un Primer i un Segon Premi (500 i 200 euros respectivament), i també un guardó del públic (150 euros) per votació popular entre els assistents a la projecció de totes les obres a concurs, dissabte 14 d’abril (18 h) al Sala Polivalent de Castell d’Aro (entrada lliure). També es lliura el Premi Especial Arocinema i el Premi Especial Llibreria 22 (ambdós honorífics, sense remuneració econòmica). La participació està limitada a una única proposta per concursant, i que cal lliurar mitjançant WeTransfer o Dropbox, tant el miniremake a concurs com l’escena original, a miniremakes@arocinema.com, comprimits en H264 i en format .mov o .mp4 i 720p.

S’accepten tots els gèneres i qualsevol antiguitat de la peça original, però es recomana que sigui un títol conegut (no s’accepten obres inventades). A més a més de les reproduccions fidels a l’original també s’accepten paròdies (tractament d’una escena amb humor i sarcasme), crossover (barreja de dos o més títols o personatges) i també tràilers i títols de crèdit. Ara fa un any es van guardonar propostes de miniremakes de les pel·lícules REC, d’Annia Català (1r Premi), i Underwolrd, d’Andrea Ros (2n Premi). El guardó del públic va ser per a Scream, dels germans Sansabrià; i els honorífics van ser per a Star Wars IV de Javier Salmerón (premi Llibreria 22) i Shameless de Maria Ortega  (premi Arocinema). Totes les produccions participants de totes les edicions es poden veure al lloc web de l’entitat www.arocinema.com.

Et poden
Interessar
...

Torrent_Pagès_Banner