FCC-Segell-banner4
Soledad Ordoñez mostra a Casa Decor com dotar d\'importància un corredor

Notícies

Soledad Ordoñez mostra a Casa Decor com dotar d'importància un corredor

bonart madrid - 03/03/18
180x180Baner_Subirachs_Bonart_360x356
La dissenyadora Soledad Ordóñez, directora de l'empresa Bon Temps, especialitzada en el disseny i organització d'interiors, és l'autora d'un dels espais més minimalistes que es poden visitar en l'edició d'enguany de Casa Decor.
El seu repte ha consistit a oferir una solució funcional i estètica a un petit passadís (3,96 m. X 1,30 m.) Amb alguns condicionants funcionals, com l'existència d'una porta d'emergència, a la qual ha donat una solució imaginativa i elegant: accionament basculant i revestiment de vidre envellit. Un espectacular sòl de marbre, ha marcat l'orientació de la resta del projecte pel que fa a textures i tonalitats de les teles que revesteixen les parets.
Soledad Ordóñez ha pretès amb aquest projecte, al qual ha anomenat "Pasillean amb estil", "dissenyar un pas en el qual el visitant s'aturi perquè se sent, malgrat els materials freds, càlidament acollit".
La mateixa dissenyadora explica els fonaments que han inspirat el seu projecte: "Els passadissos són espais de transició, llocs de pas, en què amb prou feines es repara. La promesa o les expectatives sempre estan en aquest altre lloc en el qual desemboquen aquests corredors. Per aquesta raó, em vaig plantejar dissenyar i decorar un passadís que reclamés per a si l'atenció, en el qual poder demorar-per arribar a les estades subsegüents. Per aquest motiu totes les solucions que em vaig plantejar amb el seu disseny busquessin l'equilibri. He pretès fugir de les estridències, i en el seu lloc m'he inclinat per la senzillesa i la sobrietat. Això sí, suportats per un deliberat cura de tots els detalls".
Soledad Ordóñez és una de les més fermes promeses en el camp del disseny d'interiors, camp en el qual va desembarcar fa ja diversos anys després de cursar estudis en Arquitectura i Dret, previ pas pel sector bancari. Fins al moment, Soledad Ordóñez ha realitzat nombrosos projectes d'interiorisme per a clients privats, centrats especialment en habitatges, i a hores d'ara treballa en la remodelació d'espais interiors en hotels i oficines corporatives.

Et poden
Interessar
...

Torrent_Pagès_Banner