Visites Palau Moja_1280x150

Convocatòries

S'allarga fins al 30 d'abril el termini d'entrega d'obres del 38è Mini Print de Cadaqués

S\'allarga fins al 30 d\'abril el termini d\'entrega d\'obres del 38è Mini Print de Cadaqués
bonart cadaqués - 05/03/18S’allarga fins al 30 d’abril el termini d’entrega d’obres per participar en el 38è Mini Print Internacional de Cadaqués 2018.

Les bases i el formulari de participació aquí.

El Mini Print Internacional de Cadaqués és un concurs de gravat obert a totes les tendències i tècniques d’estampació, on hi participen artistes de tot el món. El concurs es convoca cada any mitjançant la divulgació de les bases de participació que es dirigeixen a artistes, tallers de gravat, escoles, universitats i mitjans de comunicació especialitzats de tot el món.

El resultat de la convocatòria acostuma a reunir uns 650 artistes de 50 països de tots els continents. La qualitat tècnica i formal de les obres participants és molt alta, i això ens ha donat la força per continuar convocant el certamen any rera any des del 1981.

A cada convocatòria, el jurat selecciona sis obres guanyadores (els primers vuit anys n’eren 12). Els autors d’aquestes sis obres són convidats a realitzar una exposició individual a la nostra galeria de Cadaqués l’estiu següent de rebre el premi. La gran majoria dels artistes premiats vénen a Cadaqués amb motiu de la inauguració de la seva exposició i, durant la seva estada entre nosaltres, actuen com a jurat de la convocatòria en curs.

Des de sempre, el Mini Print Internacional de Cadaqués ha tingut l’ambició i la intenció de ser mostrat al major nombre de públic possible. La itinerància de l’exposició és de gran importància per a l’organització, que ha aconseguit en aquests anys que l’exposició hagi viatjat per diversos països, entre ells els Estats Units, Japó, Corea, França, Anglaterra, Irlanda, Finlàndia, Andorra, Mèxic, Colòmbia i Espanya, on ha tingut un gran èxit.

A part de l’exposició que anualment es fa al Taller Galeria Fort de Cadaqués, des del 1992 el Mini Print també es presenta a Anglaterra, primer a Wingfield sota el Wingfield Arts and Music Festival, entre el 2006 i el 2008 al Farleys Yard Trust a Chiddingly, i des del 2009 torna a exposar-se anualment a Wingfield, ara a l’espai Wingfield Barns.

Des del 1995 l’exposició també es presenta anualment a la galeria L’Etangd’Art de Bages (França). A més, se celebren les exposicions internacionals i nacionals que puguin sorgir esporàdicament.

Tots aquests elements són els que ens asseguren la continuïtat i l’èxit de convocatòria d’aquesta bella i interessant mostra de l’obra gràfica internacional.


MG_Bonart-180x180pxLa-Galeria-201602-recurs

Et poden
Interessar
...