FCC-Segell-banner4
Una mirada diferent de la Fageda d\'en Jordà de la mà de Pep Sau

Exposicions

Una mirada diferent de la Fageda d'en Jordà de la mà de Pep Sau

bonart girona - 08/03/18
Baner BonArt 180x178 Agenda Girona CulturaBaner_Esteva_Bonart_360x356
El fotògraf olotí Pep Sau (Olot, 1963), presenta una sèrie fotogràfica creada entre el 2015 i el 2016 que s’allunya del misteri de la ficció i de qualsevol construcció mística. Es tracta d’un reportatge fotogràfic que ressegueix el dia a dia d’en Joan, un pintor que a causa de la crisis i de problemes familiars va decidir ara fa 9 anys viure en una cova situada als límits de la Fageda d’en Jordà.

La mostra produïda pel Museu de la Garrotxa que s’ha creat amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i la Casa de Cultura de la Diputació de Girona, han volgut donar suport al projecte de Pep Sau. Un apassionat del paisatge i l’arquitectura, que ens dóna la oportunitat de mirar i de pensar, o potser de repensar, d’una manera més humana i segurament més complexa, a un dels entorns més coneguts de la Garrotxa: la Fageda d’en Jordà. Exaltada per poetes i pintada i dibuixada per artistes, és un paisatge que avui sembla que ens obstinem a domesticar, a ordenar, a despersonalitzar. Un indret que, sorprenentment, amaga i acull una ànima indomable i lliure, en Joan, un home que viu entre restes de vida i restes de memòria. Una presència segurament incòmoda per alguns però respectada per molts d’altres.

La Fageda d’en Joan, ja s’ha pogut visitar al Museu de la Garrotxa durant l’estiu del 2017 i el dia 9 de març a les set del vespre s’inaugurarà a la Casa de Cultura de la Diputació de Girona, i es podrà visitar fins al 4 de maig.

L’horari d’obertura de la sala és de 9 a 20 h de dilluns a divendres, festius tancats.

Et poden
Interessar
...

thumbnail_Xarxes_Fons_d'Art_Banner_2022