FCC-Segell-banner4

Exposicions

Carles Bros a la Fundació Lluís Coromina

bonart banyoles - 01/08/20
La-Galeria-201602-recursImpremta Pages - banner-180x178
La Fundació Lluís Coromina recupera l'exposició Fusió_L'art del te de l'artista Carles Bros, cancel·lada a causa de l'emergència sanitària de la Covid-19 al mes de març. Es tracta d'una mostra dedicada a la cultura oriental i a l'art del te que neix arran de les moltes cerimònies a les quals ha assistit l'autor en els seus viatges a la Xina. Formada per obres pictòriques realitzades amb te, tinta xinesa, embalatges i lletres xineses, l'exposició ha estat creada de manera gestual i minimalista, a partir de la filosofia zen de l'artista.
A partir del dia 1 d'agost, l'exposició virtual Fusió_L'art del te estarà disponible en format online a la pàgina web de la fundació.
Així mateix, les obres originals de l'artista també es podran visitar presencialment a la Galeria Carles Bros de Llançà, cada dia d'11 h a 14 h i de 18 h a 21 h, fins al 31 d'agost.
Carles Bros és un pintor i escultor nascut a Terrassa (1956) que s'ha dedicat a l'art des de ben petit, quan treballava i estudiava amb la seva mare Joaquima Solanes, també artista i pintora. S'ha format a l'Escola Martínez Lozano, a les Jornades d'estudis d'art contemporani de la Universitat de Girona i al Cercle Artístic de Barcelona, on va fer els estudis de Comissariat i Gestor Cultural. Des del 2012, Carles Bros ha estat l'impulsor, promotor i comissari de la Mostra d'Art Contemporani TramuntanArt i del ColerArt, i ha realitzat nombrosos viatges per Europa, Àsia i Àfrica. Després d'haver participat a més de cinquanta exposicions individuals i d'haver rebut diversos reconeixements a nivell nacional i internacional, Bros és considerat un artista de renom a les comarques gironines.

Et poden
Interessar
...

Baner BonArt 817x68 Agenda Girona Cultura