FCC-Segell-banner4
Fomentar la presència de dissenyadors ien el festival de moda d\'Igualada

Notícies

Fomentar la presència de dissenyadors ien el festival de moda d'Igualada

bonart igualada - 14/03/18
Revista_Bonart_Banner_180x180px_logoBaner BonArt 180x178 Agenda Girona Cultura
El 080 Barcelona Fashion i el festival Rec.0, organitzen la segona edició del concurs 080 Barcelona Fashion / Rec.0, que fomenta la presència de dissenyadors i marques emergents en la propera celebració del Rec.0, que tindrà lloc a Igualada del 9 al 12 de maig.

Dins de les accions que es duran a terme en el festival, destaca aquesta iniciativa conjunta entre el 080 Barcelona Fashion i Recstores, que premia al guanyador del concurs amb una pop-up Store gratuïta en la zona de disseny independent durant els quatre dies de Rec.0. El 080 Barcelona Fashion de la Generalitat de Catalunya, a través d'aquesta acció, torna a estar al costat del Rec.0, amb la finalitat de donar suport i visibilitat als joves talents del sector de la moda a Catalunya.

El concurs es vehicula a través de Facebook, i els dissenyadors i marques joves poden presentar els seus treballs fins al proper 20 d'abril. Els primers deu finalistes es decidiran per votació popular i d'ells un jurat professional format pel dissenyador Josep Abril, la periodista especialitzada en moda Margarita Puig, un membre de 080 i un membre de Recstores, escolliran tres finalistes d'on, finalment, sortirà el guanyador o guanyadora. L'entrega del premi serà el dia 26 d'abril en un acte que tindrà lloc a la botiga NU#02 de Barcelona, i que comptarà amb la presència del jurat, finalistes i altres representants del sector de la moda.

La marca de moda emergent Killing Weekend va ser la guanyadora de la primera edició del concurs de moda, una firma creada per dos manresans emprenedors que després d'un viatge a l'Índia, ara fa 4 anys, van decidir iniciar i crear la seva pròpia proposta.

Rec.0 Experimental Stores va néixer l'any 2009 de la mà de professionals del món del disseny i la comunicació per reivindicar el patrimoni del barri del Rec d'Igualada. En la darrera edició, celebrada el novembre de 2017 van passar pel Rec.0 unes 120.000 persones i hi van ser presents un centenar de marques i dissenyadors, entre els quals firmes i creadors habituals de la passarel·la 080 Barcelona Fashion com Boboli, Little Creative Factory, Colmillo de Morsa, Maria Roch, Carlotaoms, Ssic and Paul, Pau Esteve, LOA, Rita Row, Txell Miras, Miriam Ponsa, Josep Abril o Who.

Et poden
Interessar
...

817x68