Banner-Consuelo-Kanaga-1280x150px_v1-cat-1

Notícies

Inauguració de l'exposició de pintures de la Quimeta

Inauguració de l\'exposició de pintures de la Quimeta

Quan es mencionen junts el nom de Quimeta i d'art molta gent ja sap que s'està parlant de la Quimeta Serra de Sant Feliu de Guíxols. Una persona que va fer realitat una passió quan el temps li va permetre, de gran. Descobrir l'art de la ceràmica la va fer endinsar en un món que cinquanta anys després encara hi està totalment immersa.
A mesura que la seva edat avançava es va veure obligada a deixar la ceràmica però la formació que va rebre a l'Escola de Ceràmica de la Bisbal li ha permès seguir present en el món de l'art. El 31 de juliol es va inaugurar l'exposició d'una trentena de pintures a la sala d'exposicions "La Caixa" de Santa Cristina d'Aro, just a l'altre costat de la vorera on fa uns quaranta anys va mostrar la seva ceràmica en una exposició col·lectiva a la galeria d'art de l'il·lusionista Xevi.
En aquesta ocasió, la Quimeta, amb l'ajuda de la Isabel Villaescusa i de l'Encarna Angulo exposa a Santa Cristina fins al dia 16 d'agost les pintures que està pintant el dia d'avui al seu taller amb un dibuix autodidacte i colors pastel. Entre l'exposició hi ha moltes marines amb el seu mar de Sant Feliu i els vaixells de vela blanca però també paisatges plens d'herba verda amb flors vermelles o amb la icona de la Quimeta, la bicicleta que la transporta en la seva època de joventut. Unes pintures naïf que respiren senzillesa, humilitat, tranquil·litat, pau, serenor..., les qualitats de la Quimeta i que com a artista sap transmetre molt bé.
La Quimeta ha sabut trobar la felicitat a l'art i l'art li ha portat moltes amistats. Un gran nombre d'aquestes amistats la van acompanyar a la inauguració de l'exposició. Un acte que va tenir lloc a la plaça del Mercat a causa de les mesures de la Covid-19 i que va comptar amb les intervencions de la regidora de Cultura, Tina Gorina, de la coordinadora de l'exposició, Isabel Villaescusa, de l'il·lusionista Xevi amb la seva màgia i de l'artista en qüestió, la Quimeta. A l'acte també hi va assistir l'alcaldessa de Santa Cristina, Lourdes Fuentes, diversos regidors, i l'alcalde de Sant Feliu, Carles Motas.

GC_Banner_TotArreu_Bonart_180x180banner-oro-180x180-gene

Et poden
Interessar
...

GC_Banner_TotArreu_Bonart_817x88