0324-banner-bonart-Racisme-1280x107px

Exposicions

Abartium Galeria exposa pintures d'Eva Cunill i una col·lectiva contemporània

Abartium Galeria exposa pintures d\'Eva Cunill i una col·lectiva contemporània
bonart calldetenes - 15/03/18

Abartium Galeria d'art presenta una exposició de pintures de l’artista visual Eva Cunill a les sales 1 i 2,  i  l'exposició  "Col·lectiva Contemporània" a les sales 3 i 4 de pintura, fotografia i escultura amb els artistes seleccionats: Pedro Almeida, Carmenlamarchante, Rafa Carralón, Pilar Correa, Carme Delgado, Juan Aº Gaspar, Verónica Heusch, Martín Lagares, Laura Montseé, Olga Moreno Maza, Anna Sibila, Urta i Xanu.

La inauguració es celebrarà el  diumenge 18 de març a les 12 del migdia i comptarà amb la presència dels artistes. Les exposicions es podran visitar fins el 9 d’abril.

Eva Cunill, Manlleu (Barcelona), 1961 Artista multidisciplinària fa ús del mitjà artístic com a canal que adapta a les seves necessitats creatives i com a resposta al fluir de les emocions del moment que desplega en format de fotografia, pintura, instal·lació, performance, vídeo o mural.

En la seva obra pictòrica destaquen els contrastos cromàtics amb un denominador comú: el color negre ja sigui en forma de diàleg o de fons. 

Des de la música a l’escriptura, des del pensament al sentiment, o des de la inquietud al desconsol o la felicitat, la seva obra destaca per un amor a les arts i per damunt de tot a l’interior de lo humà. Reflecteix situacions, moments, sensacions i emocions que planteja amb frases, paraules, nombres o grafia indesxifrable el qual significat manifesta amb el gest.

Eva Cunill també és consultora d’art, comissària, a més de directora d’Abartium i el Circuit Artístic. Columnista en mitjans d’art, ha participat en nombrosos projectes tant com a organitzadora i promotora, i també com artista visual.

La seva relació amb l'art contemporani, l'ha dut a coordinar esdeveniments en el seu foment tot desenvolupant una gestió de caràcter cultural per tal d’apropar-lo a la societat i donar projecció els artistes, comptant amb la col·laboració d’entitats públiques i privades com Museus, Fundacions i Diputacions on hi organitza Mostres Internacionals i Multidisciplinàries d’Art Contemporani. Ha estat directora d'estudis i professora d'informàtica aplicada, ofimàtica i disseny, i creat la imatge corporativa d'empreses i campanyes publicitàries.

Horari de dilluns a divendres de 12 a 20h i dilluns de 17 a 20h.

Baner-generic-180x180_GC_Banner_TotArreu_Bonart_180x180

Et poden
Interessar
...

Bonart_banner-1280x150_FONS-AVUI-90