FCC-Segell-banner4
L’Aula d’escriptura celebra el Dia internacional de la poesia amb Laia Noguera

Notícies

L’Aula d’escriptura celebra el Dia internacional de la poesia amb Laia Noguera

bonart girona - 19/03/18
220317_Verdu_Bonart-180x1802Banner-Bleda-y-Rosa-180x180px_v1-cat
El dia 21 de març, a les 19 h, l’Aula d’escriptura celebra, per segon any consecutiu, el Dia internacional de la poesia al centre cultural La Mercè de Girona. Enguany, la poeta i rapsode Laia Noguera oferirà l’espectacle poètic de petit format I tot ho fem com si visquéssim a l’Auditori. L’activitat és oberta a tothom i no cal inscripció prèvia.

Noguera dirà poemes propis i d’altres autors i autores, musicats i recitats per ella mateixa en una selecció elaborada seguint la idea de “literatura encarnada” que articula l’edició d’enguany del Festival MOT. Per aquesta raó, aquesta activitat també forma part de la programació d’activitats complementàries al Festival +MOT.

Laia Noguera i Clofent (Calella, 1983) escriu, recita, tradueix, compon música i incita a la creativitat. Fa més de quinze anys que diu poesia en els llocs més diversos. Ha publicat quinze llibres de poesia, alguns dels quals han rebut premis de prestigi, com Triomf (premi Miquel de Palol 2009) i Caure (premi Ausiàs March 2011). Recentment ha publicat Qué extraña ventana, escrit en castellà, i Amor total, més de 500 pàgines de poesia i teatre.

Et poden
Interessar
...

thumbnail_Xarxes_Olga_Andrino_Banner_1