FCC-Segell-banner4

Notícies

Conferència de Carolina Martí al Museu del Suro

bonart palafrugell - 22/03/18
Banner-300x250_1thumbnail_arranzbravo. general 04-2014
L’exposició Empordà Industrial al Museu del Suro està en la seva recta final (es tanca a Palafrugell, el dia 1 d’abril) i el programa d’activitats vinculades a l’exposició s’acabarà amb la conferència de la doctora Carolina Martí sobre el tema: “El paisatge com a ‘motor’ i ‘víctima’ de la transformació turística”. El pes i els efectes de la indústria turística en el nostre territori. La conferència tindrà lloc a l'Auditori Miquel, Vincke & Meyer del Museu de Palafrugell a les 19.30 h. del dia 22 de març del 2018.

Introduirà l’acte el documental “Els límits de la Costa Brava”, produït per Antoni Martí, basat en els fons cinematogràfics del segle XX i en una intervenció central de la geògrafa humanista Ivette Barbaza. És una reflexió seriosa i contundent, de cap on ha d’anar en el futur aquest territori, tant admirat i maltractat alhora i amb les aportacions de sis de les persones que van presentar ponències en el Debat Costa Brava de l’any 1976 : Joan Cals, catedràtic d’economia a la UAB; Narcís-Jordi Aragó, periodista; Jordi Sargatal, director de la Fundació Territori i Paisatge; Lluís Polo, professor de botànica a la UdG; Josep Vicente, escriptor, i Juli Esteban, arquitecte urbanista.

Carolina Martí és professora de graus i de màsters del Departament de Geografia de la Universitat de Girona i és membre del grup de recerca "Laboratori d'Anàlisi i Gestió del Paisatge" (UdG) i de l’Institut de Medi Ambient (UdG) . AA partir de la seva llarga experiència farà una reflexió de com s’ha transformat el paisatge amb la introducció del turisme.

Et poden
Interessar
...

817x88-HISTÒRIES-DE-L'ART-