JP_Bonart-1280x150px-Online-

Notícies

Empordoneses 2018: Debat sobre el canvi climàtic i taller familiar

Empordoneses 2018: Debat sobre el canvi climàtic i taller familiar
bonart figueres - 22/03/18
El cicle expositiu Empordoneses 2018 celebra les dues darreres activitats aquest mes de març. Un debat i presentació de la revista Alberes a Figueres on escriptors i artistes debatran sobre l'impacte del Canvi Climàtic al territori; i un taller adreçat a famílies per reflexionar sobre el medi ambient alhora que es fan manualitats artístiques. Divendres 23 de març a les 19.45 h a la Casa Empordà de Figueres (informació). Debat “Canvi Climàtic, una realitat” i presentació de la Revista Alberes (+ info). Amb la presència de David Pujol (director editorial Alberes); Àngel Madrià (director editorial Gavarres); Anna Albó, (arquitecta i col·laboradora d'Alberes);  Marta Pol (comissària,  investigadora i membre d’ARBAR); i artistes que treballen en l’àmbit del canvi climàtic.
Dissabte 24 de març d’11h a 13h a la Sala d’exposicions de Ca l’Anita de Roses (informació). Taller familiar sobre el Canvi Climàtic a càrrec de les artistes Fiona Morrison i Pilar Farrés. Al taller, infants i adults compartiran les sensacions i experiències que es donen durant el procés creatiu. Inscripcions aquí.
Com cada any, hi ha un fil conductor creatiu per a tots els participants, que en aquesta edició 2018, és el ‘canvi climàtic’ atesa la situació d’emergència mediambiental que viu el nostre planeta. Per això, tots els participants reflexionen  sobre el canvi climàtic en qualsevol de les seves diferent perspectives: ja siguin les causes o els efectes, els culpables o les víctimes, des de la crítica o des de les possibles solucions, amb una visió de macro-escala global o de micro-escala local, negant-lo o contrastant-lo... La idea, com sempre, és que els creadors inspirin amb aquest punt de partida, i a través de la tècnica amb la qual treballin (pintura, escultura, fotografia, instal·lació, perfomance, etc.), generin les peces que presenten a la mostra.
Baner-generic-180x180_DP_Bonart-180x180

Et poden
Interessar
...

GC_Banner_TotArreu_Bonart_817x88