FCC-Segell-banner4
El Centre Botín vertebra el programa d\'activitats al voltant de l\'exposició de Miró

Notícies

El Centre Botín vertebra el programa d'activitats al voltant de l'exposició de Miró

bonart santander - 28/03/18
180x180Banner-Resonancias-180x180px_v1-cat
El Centre Botín de Santander reforça la seva programació d'activitats culturals per als mesos d'abril, maig i juny en una clara aposta per incentivar el desenvolupament social i cultural de la regió mitjançant el potencial que tenen les arts. La programació per al segon trimestre de 2018 s'incrementa en un 60% el nombre d'activitats en relació als tres primers mesos de l'any. En total, 48 propostes entre les quals destaquen les dissenyades al voltant de l'exposició "Joan Miró: Escultures 1928-1982".
Es tracta d'una mostra única i antològica concebuda exclusivament per a la seva exhibició al Centre Botín. Aquesta retrospectiva mostra per primera vegada a prop d'un centenar de treballs escultòrics de Joan Miró, així com el seu original procés creatiu, allunyat dels cànons tradicionals. L'exposició es podrà visitar fins al 2 de setembre de 2018.
Per facilitar l'acostament del públic a la figura del creador català, el Centre Botín ha previst diverses activitats culturals complementàries. Destaquen les sis visites titulades A què sona la taula de Miró?. Una proposta innovadora, dirigida pel compositor Javier Botanz, en la qual s'explorarà la mostra a través dels sons que generava l'artista mentre creava les seves obres. Joves i adults podran gaudir d'aquesta activitat a l'abril (dia 6), maig (11) i juny (1). Per a famílies i nens estan reservats els dies 7 d'abril, 12 de maig i 2 de juny. Els recorreguts guiats al voltant de la mostra es completen amb la visita comentada que coordinarà l'escultor càntabre José Cobo, que es desenvoluparà el 6 de juny. Aquesta activitat permetrà als assistents descobrir la immediatesa i la llibertat que emanen de les obres escultòriques de Miró.
El públic adult també podrà aprofundir en l'obra de Miró gràcies al cicle de conferències Joan Miró, Més enllà del color i els signes. Una sèrie de quatre ponències a càrrec de diferents experts en què s'abordarà la faceta escultòrica del creador català, la seva capacitat per combinar tradició i modernitat o la seva insaciable curiositat musical. Les xerrades, que se celebraran a l'auditori del Centre Botín, tindran lloc a l'abril (11 i 18) i maig (2 i 9).

Et poden
Interessar
...

817x68