FCC-Segell-banner4
Els paisatges estelars d\'Iker Serrano a Espai Alexandra

Exposicions

Els paisatges estelars d'Iker Serrano a Espai Alexandra

bonart santander - 29/03/18
BONART-180x180-Cervellsbanner-elscatala-180x180px
L'Espai Alexandra, carrer Francesc Cobria 3 i 4 de Santander, presenta del 23 de març al 25 de maig de 2018 la exposició individual d'Iker Serrano Cap a origen. Creador d'una obra intensament personal, la pintura acolorida, figurativa i narrativa de Serrano es mou en un espai allunyat de la quotidianitat, lliurada a la idea del viatge com a procés espiritual i creatiu.

El títol fa referència a la recerca del germen que posa en funcionament el principi de l'univers de l'artista; la primera imatge, el primer element, el primer espai, el primer impuls o traç. L'artista defineix aquest origen com un lloc al qual ens podem traslladar, i en cada quadre trobem representats buits, forats o finestres que ens mostren aquest altre lloc: un llindar mineral cap Origen que crea un centre místic irradiant. En aquest sentit, l'obra es converteix en un portal transdimensional per arribar a aquest altre paisatge que es troba entre les estrelles.

Cap a origen és la primera exposició a Espai Alexandra de Serrano. Mostrarà 12 obres sobre paper, en què ha treballat amb diferents tècniques com l'oli, llapis o l'aquarel·la. La sèrie de tres peces titulada "Origen" és la que dóna inici al conjunt de les obres en exposició, i en elles apareixen suspesos en un primer pla minerals preciosos; una pedra d'or i quars, nou peces de lapislázulis formant un cercle, i tres rodocrositas formant un triangle. A més, guacamais que es creuen en l'aire, un cocodril en un llac d'estrelles, coves de foc com a illes flotants en l'espai, són algunes de les criatures i llocs que podem trobar en l'ecosistema d'aquest artista.

A la imatge, obra d'Iker Serrano.

Et poden
Interessar
...

BONART-817x68-Cervells