Expo Josep Coll 2022 baner
El darrer projecte de Ferran Garcia Sevilla a RocioSantaCruz

Exposicions

El darrer projecte de Ferran Garcia Sevilla a RocioSantaCruz

bonart barcelona - 30/03/18
Impremta Pages - banner-180x178BONART_BANNER-POSTECTURA-180X180
RocioSantaCruz de la Gran Via de les Corts Catalanes, 627 de Barcelona apresenta del 5 d'abril al 27 de juliol Tríptic La Guerra, Pàgines simples et alia de Ferran Garcia Sevilla. La inauguració tindrà lloc el dia 5 d'abril a les 19 h.

L’exposició Tríptic La Guerra, Pàgines simples et alia presenta per primera vegada el darrer projecte artístic sencer de Ferran Garcia Sevilla. Desenvolupat entre els anys 2013 i 2015, es basa en recorregut personal per la biblioteca universal del pensament, amb el qual basteix un constructe intel·lectual per a l’acció quotidiana.
Ferran Garcia Sevilla, després d’una prolífica etapa com a artista conceptual a la dècada dels anys seixanta i setanta del segle passat, de manera radical optà per la pintura i esdevingué un dels artífexs principals d’aquest gènere predominant a l’escena dels vuitanta. Fins al 2008, en què dona per finalitzada la seva etapa pictòrica.
Darrerament ha expandit el seu treball creatiu amb els mitjans digitals en un registre transgressor. En aquestes obres trobem referències poètiques, biològiques, sociològiques i filosòfiques barrejades amb imatges de diverses èpoques i estrats culturals. Això li serveix per recuperar els sistemes icònics anteriors a l’època moderna i occidental.

Et poden
Interessar
...

Banner-Resonancias-817x68px_v1-cat