FCC-Segell-banner4
Es prepara la setena edició de la Setmana d\'Artesania de Catalunya

Notícies

Es prepara la setena edició de la Setmana d'Artesania de Catalunya

bonart barcelona - 01/04/18
Baner_CarlosPazos_Bonart_180x180_v2La-Galeria-201602-recurs
Muntsa Vilalta i Cambra, directora general de Comerç i del CCAM fa una crida per potenciar la Setmana d'Artesania de Catalunya que s'està preparant en aquests moments i que arriba a la setena edició. "L'objectiu de la fira és sensibilitzar la societat de la importància de l'artesania i dels seus valors culturals, econòmics, patrimonials i socials".

La nova edició de la Setmana d'Artesania de Catalunya, se celebrarà entre els pròxims dies 11 i 17 de juny, comptarà amb diverses novetats, a partir dels resultats del pla estratègic de l'artesania a Catalunya presentat recentment. Durant aquests set dies es concentraran un conjunt d'activitats de promoció, coneixement i difusió de l'artesania catalana arreu del territori.

Muntsa Vilalta diu que "com vàrem fer en la passada edició, ens agradaria que les entitats participin en la Setmana d'Artesania de Catalunya, ja sigui organitzant conferències, taules rodones, debats, masterclass, tallers, demostracions d'ofici, visites guiades, presentacions, exposicions, jornades de portes obertes, fires, entre altres propostes. La imatge conjunta de la iniciativa permetrà fer una campanya de difusió amb molt més impacte del que aconseguiríem per separat, i que ja va obtenir uns excel·lents resultats de comunicació en la passada edició. Concretament, l'any 2017 es van organitzar un total de 120 accions per a professionals i públic en general arreu del territori. D'aquestes, el 18% estaven dirigides a públic familiar. En la pròxima edició, volem augmentar significativament el nombre d'accions i la seva realització arreu de Catalunya.

La directora general de Comerç i del CCAM desitja "que us animeu a participar-hi. Només cal que empleneu i ens retorneu la fitxa adjunta amb les dades que se sol·liciten. Si necessiteu més informació o teniu algun dubte poseu-vos en contacte amb Artesania Catalunya, tel. 93 467 46 60.

Et poden
Interessar
...

970x250_appec2021