BONART-817x68px-Màscara
Pep Vidal, resident a la Rijksakademie

Notícies

Pep Vidal, resident a la Rijksakademie

bonart amsterdam - 03/04/18
Peral_Banner-Bonart_180x180La-Galeria-201602-recurs
Pep Vidal és artista resident a la Rijksakademie gràcies a unna col·laboració entre La Fundació Han Nefekns i l'Institut Ramon Llull.

Com l'artista explica, "la residència l'estic enfocant en 3-4 punts o focus d'interès:

- Un d'ells és el d'aprofitar els recursos que la Rijksakademie ofereix, com el taller de ceràmica, de pintura, el d'impressió, la biblioteca. En aquests casos estic experimentant, sense cap objectiu o resultat a curt termini.

- Studio visits: A causa de l'esforç i prestigi de la residència, cada setmana tenim studio visits de persones rellevants dins del món de l'art. Més o menys durant una hora, xerren amb tu, els expliques la feina, et donen la seva opinió, etc. És molt important aquesta fase en la formació i la difusió del treball d'un artista ia la Rijksakademie es treballa especialment bé.

- Preparant noves exposicions: Com que tinc exposicions a Anvers i Brussel·les al maig i setembre, respectivament, també estic treballant en paral·lel preparant-les.

- Who wants to be an impatient gardener (?). Aquest és el projecte en el qual estic dedicant més temps aquí a la Rijksakademie. En 2016 vaig comprar tot l'estoc (plantes i flor tallada) d'una floristeria i me les vaig portar al meu taller. Després van estar a la galeria ADN de Barcelona al final del 2017 en una exposició amb el mateix títol que el projecte. I després me les he portat aquí a la Rijksakademie. Vaig llogar una furgoneta aquí a Amsterdam i vam fer el viatge Amsterdam-Barcelona, ​​carregar totes les plantes a la furgoneta, i després Barcelona Amsterdam. El meu estudi és ple de plantes. Hi ha tantes, que de vegades és difícil treballar-hi, però és molt bonic, en veritat. El projecte consisteix en a partir de la mesura, interacció i anàlisi de les plantes, saber més d'aquest sistema en particular -aquestes plantes- per saber més sobre altres sistemes, altres maneres de fer i pensar. Com una espècie de base de coneixement. "

A la imatge, fotografia del projecte  "Who wants to be an impatient gardener (?)" de Pep Vidal.

Et poden
Interessar
...