Expo Josep Coll 2022 baner
Últims dies per participar a la Fira Internacional d\'Art de Tòquio

Certàmens

Últims dies per participar a la Fira Internacional d'Art de Tòquio

bonart tòquio - 04/04/18
180x180thumbnail_Centre Pere Planas nou 2021
Últims dies per participar a la quarta edició de la Fira Internacional d'Art de Tòquio que tindrà lloc els dies 25 i 26 de maig de 2018 a Bellesalle Roppongi.

La ciutat de Tòquio serà l'amfitrina de centenars d'artistes talentosos de tot el món quan es desenvolupa la quarta edició de la Fira Internacional d'Art de Tòquio del 25 al 26 de maig de 2018, Bellesalle Roppongi. Més de 150 expositors de més de 40 països omplen el lloc privilegiat i presenten una increïble mostra d'art, amb més peces que mai abans es van reunir sota un mateix sostre perquè els visitants puguin admirar-se i comprar-los a l'exposició d'art modern i contemporani més gran de la ciutat. .

Totes les sol·licituds presentades seran revisades per l'equip de comissaris. Enguany, han unit forces amb Bellesalle Roppongi per acollir la quarta edició de la Fira Internacional d'Art de Tòquio, una vegada més esperant milers de visitants d'art i grans vendes. Roppongi (六 本 木, literalment "sis arbres") és un districte de Minato, Tòquio, Japó, famós per la zona de desenvolupament de Roppongi Hills afluent que inclou el famós Museu d'Art de Mori.

Punts destacats del TIAF 2018
> Una plataforma d'exposició recentment establerta per als expositors que no poden assistir en persona - Digital Art Showcase, llegiu-ne més aquí

> Hem acollit nous socis aquest any, entre ells: The Wall Street Journal, Sotheby's i Artnet.

> New York Gallery (Japó) i estarà exposant amb alguns grans noms, com ara Mr Brainwash, Banksy, Obey Giant, Damien Hirst i Pure Evil.

> La Vista Privada el divendres 25 de maig estarà patrocinada per Bombay Sapphire, Bacardi i Martini. Les entrades VIP estan disponibles en línia.

A la imatge, cartell promocional.

Et poden
Interessar
...

970x250_appec2021