banner-elscatala-817x88px
Art i Escola presenta els seus projectes

Notícies

Art i Escola presenta els seus projectes

bonart vic - 04/04/18
220317_Verdu_Bonart-180x180SET_INTL_ARXIUS_AJBCN_300x250
Art i Escola presenta els seus projectes a l'Aula Magna de la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya, carrer de la Laura, 13 els dies 10, 11 i 12 d'abril de 2018 de 9.15 a 12.30 h.

Hi intervenen els alumnes i centres educatius que han participat al programa (Osona, Bages, Ripollès, Barcelonès, Solsonès, Vallès Oriental). També intervendran: Ramon Parramon, director artístic d'ACVic Centre d'Arts Contemporànies; Eduard Ramírez Banzo, degà de la Facultat d'Educació, Traducció i Ciències Humanes de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya; i Imma Verdaguer, directora del Centre de Recursos Pedagògics d'Osona.

A continuació, els nens i nenes d'algunes dels centres educatius que han participat al programa Art i Escola, dedicat aquesta edició al tabú, presentaran els seus projectes. Hi participen alumnes de les diferents etapes educatives. Des d’Escoles Bressol fins a Batxillerat.

Convoquen l'activitat el ACVic Centre d'Arts Contemporànies i Centre de Recursos Pedagògics d'Osona.

Art i Escola és un programa iniciat el 2011 per ACVIC Centre d’Arts Contemporànies i el Centre de Recursos Pedagògics d’Osona amb l'objectiu de promoure la presència de l’art als centres educatius. Es desenvolupa conjuntament amb els centres d’educació infantil, primària i secundària que s’hi adhereixen i estableix una xarxa de col·laboracions entre aquests i institucions que treballen des de l’àmbit de l’art i l’educació. El nombre de centres educatius adherits aquesta última edició ha estat de 31 de sis comarques diferents (majoritàriament d'Osona però també del Bages, Barcelonès, Ripollès, Solsonès i Vallès Oriental) amb un total de 35 projectes realitzats i prop de 3.500 alumnes. A banda, cal sumar-hi els centres que participen en la mateixa iniciativa però sota la coordinació de l'Associació Cultural de Granollers.

A la imatge, presentació d'Art i Escola.

Et poden
Interessar
...

Banner-Resonancias-817x68px_v1-cat