970x250_appec2021
\

Exposicions

"Natura engabiada" de Lídia Serra a artAmore Sitges

bonart sitges - 08/04/18
Baner_Claramunt_Bonart_360x356Impremta Pages - banner-180x178
artAmore Sitges presenta del 14 d'abril a l'11 de maig l'exposició de ceràmica de Lídia Serra, Natura engabiada. La inauguració tindrà lloc el dia 14 d'abril a les 12.30 h.

Les referències a la natura són quasi sempre i d’una manera involuntària, recurrents a la obra de Lidia Serra, s’introdueixen contínuament amb tenacitat. A la majoria de les obres que presenta a Natura engabiada mostra fragments de representacions personals del món vegetal. Esgrafia el fang com es llaura la terra, apareixen espais, taques, buits, etc. Referències a la fi, que acaben donant sentit al que comença com un joc.

Lídia Serra Rosés  (Barcelona-1964)
Estudia ceràmica a l´Escola Massana de Barcelona. Posteriorment marxa a Itàlia un any on té algunes experiències artístiques. Torna a Barcelona per un període curt i torna a marxar aquest cop a Sud Americà on s´hi està quasi un any viatjant i visitant tallers de diferents creatius i implicant-se en alguns projectes artístics.

Des del 1993 viu i treballa al seu taller a sant Pere de Ribes. A banda de la feina de taller, dóna classes, fa exposicions i fires tant a l´estat com arreu d´Europa.

Gaudeix fent de la creativitat el seu “modus vivendi”, ja sigui creant la seva pròpia obra, o introduint als infants en el món de la imaginació.

A la imatge, refractari tenyit amb òxid de Mg. engalbes i esgrafiats.

Et poden
Interessar
...