818x68-Bonart-IA

Notícies

El centre ESPRONCEDA mostra els treballs de realitat virtual de la Biennal de cine de Venècia

El centre ESPRONCEDA mostra els treballs de realitat virtual de la Biennal de cine de Venècia
bonart barcelona - 21/08/20
ESPRONCEDA, Institute of Art & Culture de Barcelona inicia col·laboració aquest any amb la Biennal de Venècia, com a soci exclusiu a Catalunya, per mostrar a Barcelona el programa VIFF VR Expanded 2020, la particular secció de realitat virtual de la 77ena edició del Festival de Cinema.

A causa de les restriccions generades per la Covid, aquest any el Venice VR Expanded no s’organitza a l’illa de Venècia Lazzaretto Vecchio com és habitual, sinó que l’esdeveniment es trasllada en línia per a professionals acreditats i viatjarà per tot el món gràcies a la col·laboració amb institucions internacionals. ESPRONCEDA, Institute of Art & Culture, és una d’aquestes seus seleccionades que farà possible que el públic que no tingui l’equip de realitat virtual específic pugui visualitzar les obres. Altres espais seleccionats per a ser Expanded Satellites són PHI Center, Montréal, Stichting Eye Filmmuseum, Amsterdam, HTC Corporation - VIU ORIGINALS, Taiwan, Portland Art Museum & Northwest Film Center, Portland, Espace Centquatre-PARIS - Diversio, París i altres galeries, museus, institucions i precursors de realitat virtual en tots els continents.

Del 2 al 12 de setembre es podrà gaudir de l’experiència dels 44 projectes immersius del 77è VIFF VR Expanded 2020, de 24 països diferents al voltant del món al VR Lounge de ESPRONCEDA. Es podrà gaudir de l’experiència, al Saló VR de ESPRONCEDA, de 11h a 21h tots els dies, prèvia reserva de l’entrada que permet realitzar un visita exclusiva i segura. El programa presentarà 31 projectes immersius en Competició, nou projectes Fora de Competició - Best of VR (Selecció internacional dels millors treballs de Realitat Virtual) i quatre projectes desenvolupats durant la quarta edició de la Biennale College Cinema - VR.

El jurat de VIFF VR Expanded 2020 atorgarà els següents premis: Gran premi del jurat a la millor feina immersiva en realitat virtual, millor experiència d’usuari immersiva en realitat virtual i millor història immersiva en realitat virtual. La informació sobre les obres de realitat virtual exposades s’actualitzarà a la web de la Biennal de Venècia i de ESPRONCEDA
thumbnail_arranzbravo. general 04-2014Eude, generic

Et poden
Interessar
...