FCC-Segell-banner4
Puxagallery dona \

Exposicions

Puxagallery dona "like" a onze artistes

bonart madrid - 11/04/18
BONART-180x180-CervellsNial nou-180x178
Puxagallery, carrer Santa Teresa 10 de Madrid, presenta a partir del 12 d'abril i fins al 26 de maig la mostra col·lectiva Likes 2018.

Amb aquesta suggerent alineació d'onze artistes propis i convidats, Puxagallery commemora els seus dos anys de projecte galerístic donant la benvinguda a l'estació que més altera la sang i millor eleva l'esperit. Perquè ens agrada la primavera, perquè ens agrades tu, perquè ens agrada compartir i volem fer-ho ara, entre pintures, dibuixos, escultures, fotografies, instal·lacions, arquitectures i dissenys, per seguir somiant i brindant per un futur ple d'esperances, idees comunes i aventures possibles.

La mostra dona curs a la imaginació, establint connexions entre l'alegria funcional d'Enorme Estudio, l'energia gestual de Luis Fega, els silencis cromàtics de Ramon Isidor, les metafísiques vivències de Pere Fano, la força irònica de Aimee Joaristi, els mons enigmàtics de Santi Lara, el geni volumètric de Pablo Maojo, la vitalitat colorista de Thomas Nolle, el mestratge geomètric de Santiago Serrano, les cicatrius áuriques de Sandra Val i la poètica plàstica de Javier Victorero.

A la imatge, cartell promocional.

Et poden
Interessar
...

817x88-HISTÒRIES-DE-L'ART-